julieangelita - Er en blid og glad jente på 22 år. Bor sammen med min kjære samboer og vår lille hund. Hovedinteressene mine er hunder/hundetrening, tegning, foto og trening :) Utenom disse tingene er det mye som rører seg i livet mitt, så er bare å følge med ;)
Forside Add meg Om meg Kontakt

2 nye favoritter <3Det var glede da jeg fant en liten pakke i postkassa her om dagen. Mine svarte leggingser fra Madlady hadde endelig kommet! Super rask levering altså. Sitter superkomfy og er drit fornøyd med de. I forrige uke var jeg også og kjøpte nye støvletter på DinSko som jeg i tillegg er helt hekta på. Så dette er da ukens favoritter.  

 

 


Superfornøyd!

Hva er deres favorittplagg/sko for tiden?

 • Herlig start på dagen  I dag våknet jeg opp til strålende vær ute. Fikk så utrolig mye energi så jeg hoppet ut av sengen og fikk på meg morgenkåpen og kosesokkene. Lagde meg en bolle med yndlingsfrokosten og fikk i meg de kjipe  vitamintilskuddene. Litt senere fikk jeg slengt på meg treningstøyet og trasket bort til treningssenteret. En utrolig digg treningsøkt. 20 min løping og resten styrketrening. Man kan ikke annet enn å føle seg bra etter en slik økt. Føler meg litt teit der jeg går å smiler og synger for meg selv når jeg tusler hjem igjen hehe, men tommel opp for godt humør! 

      

   

   

   

  Hva gjør dere denne torsdagsmorgenen? :)

   

   

 • Me, myself and I  Mitt navn er Julie Angelita og er bostatt i Porsgrunn. Er frisørlærling og hverdagen min på jobb får dere sikkert lese om av og til. Jeg er stolt eier av verdens søteste lille mops Simba. Interessene mine er kort fortalt hår og styling, tegning, shopping, dyr, matlaging og trening. Her kan du lese om de små tingene i hverdagen og generelle ting som faller meg inn! Legg gjerne igjen noen ord om du lurer på noe og håper du liker deg her :) Kontakt: julieangelita@gmail.com

   

   
 • Les mer i arkivet Juni 2015 Februar 2013 Juli 2012
  hits