julieangelita - Er en blid og glad jente på 22 år. Bor sammen med min kjære samboer og vår lille hund. Hovedinteressene mine er hunder/hundetrening, tegning, foto og trening :) Utenom disse tingene er det mye som rører seg i livet mitt, så er bare å følge med ;)
Forside Add meg Om meg Kontakt

Summerlove!! :DDet er mye å smile for om dagen syns dere ikke? :) Solen steiker og sommeren har kommet.

Vel det kan jo bli litt for varmt når gradestokken viser dette da :/


Når man ikke kan lufte for da blir det enda varmere inne, da må det vel være litt for tragisk varmt.? Simba får seg noen avkjølinger i dusjen når han er for varm da og det setter han pris på :)

Men i går ble det koselig grillings og Eurovision på tv på kvelden :) Ble tragisk skuffet over den elendige sisteplassen. Trodde faktisk vi hadde et bra innlegg i år jeg da. bah. Det er i allefall langhelg og vi kan bare kose oss. Kan ikke si jeg gleder meg å jobbe til uken hvis det bli like varmt. Var helt forfordelig denne uka. puh! men jaja  er ikke den værste jobben å ha å rusle rundt å klippe plener i kommunen i sommer solen da :)

 
Det ble i allefall en veldig koselig kveld i går :) håper dere også koser dere i varmen <3

 

 

 • 17 mai er for firbente også,, right? :) <3  Hipp hipp hurra! Da var dagen kommet. Norges nasjonaldag. Det kom like brått på som i fjor syns jeg :P

  Men dette er Simbas sin første 17 mai og han koser seg og kikker nysgjerrig ned på toget som går forbi på brua :) Syns vi er veldig heldige som har så grei utsikt til toget.
  Så fikk han på seg finstasen sin :) og da var han strålende fornøyd :)

  Thomas jobber akkurat nå, mens jeg prøver å sette litt mer sammen skuffer og ting på garderobeskapet. Det er ikke før senere vi skal ut å se på borgertoget. Gleder meg til å ha på meg bunaden :) Men da må nok Simba være inne å se det fra vinduet :)

  Så håper dere alle får en fin 17 mai :) vær med familie og venner, treff gamle kjente, spis god mat og is. 

  Kos dere :) hipp hipp ^^

 • Da var det bare å montere dette IKEA greiene da :P   

  jada :) i går var meg og min kjære mor på IKEA og shoppa. Ingenting er mer koselig enn når meg og mamma tar en jentetur :)

  Det som stod på tapetet var en ny seng og en helt ny garderobe! :D 

  Etter mye om og men så ble det dette jeg falt på :)

  Pax skybedørsgarderobe og Brimnes seng med skuffer :)

  Er veldig greit med en ny høyere seng syntes jeg, så Simba ikke hopper oppi der når han vil :P 


   Det ble utrolig mange pakninger. Helt sykt. Så det her kommer til å bli kos å sette sammen alt :P 

  Gleder meg bare til å få sett det ferige resultatet da :) her er skapet slik som jeg designet det :)
  Håper det blir bra :D

 • Da starter vi på scrætch! ;P  Da har prøver jeg igjen. Etter en lang tid uten noe inspirasjon og rett og slett at det har hendt veldig mye det siste året. Men nå føler jeg meg faktisk veldig full av inspirasjon og full av ny energi til å begynne å blogge igjen :) Prøver meg også med et nytt design her også :)

  Mye har skjedd det siste halvåret iallefall. Jeg og min samboer fikk oss verdens herligste valp rett før jul f.eks :) siden det har det gått til pottetrening, valpekurs og alt som følger med :) Har til og med stilt ut min lille gutt på valpeshow og fått strålende resultater :) Ting føles veldig stabilt og jeg er veldig glad om dagen. Så disse tingene vil jeg veldig gjerne dele med dere :) 

  Slenger med en liten collage som viser hva som gjøre meg lykkelig om dagen <3

   
  Håper dere også er like happy som meg :)

   

 • Les mer i arkivet Februar 2013 Juli 2012 Juni 2012
  hits