julieangelita - Er en blid og glad jente på 22 år. Bor sammen med min kjære samboer og vår lille hund. Hovedinteressene mine er hunder/hundetrening, tegning, foto og trening :) Utenom disse tingene er det mye som rører seg i livet mitt, så er bare å følge med ;)
Forside Add meg Om meg Kontakt

De nydeligste valpene <3Her om dagen var jeg på besøk hos min tante og onkel. Den ene pointer hunden deres Vilja har fått valper! nå er de 4 uker da..og de var helt nydelige !

Bare se :D


Hellan er de ikke søte? :D

 • Denne sommeren begynner jævli bra syns jeg :D  Ha! ..det er sommer med stor S :D det er bare så utrolig deilig å kjenne varmen, solen og alt det som følger med.
  For de som kanskje ikke har fått det med seg ... så sluttet jeg på det jeg gikk på i Tønsberg og flyttet hjem igjen. Grunnene til det vil jeg helst la ligge... men jeg kjenner med meg selv at jeg gjorde det rette og at ting er mye bedre :) selv om jeg savner de fra den siste tia jeg var der. Som jeg ble gla i :)

  Det å flytte tilbake til mor og far for sommern er kjempe koshli :) men litt irriterans på samme tid :p  litt lei av å hele tia måtte si hvor jeg stikker henn. Bah :P Men jeje. Å slippe å betale for alt mulig er deilig da :)

  Jeg har nettopp jobbet i 3 uker i Parkvesenet her i Bamble :) bare elsker den jobben! :) Klipper plener og diverse rundt om kring. Er ute i solen og jobber og får noe ut av dagen. Å bli brun er et pluss (ikke at jeg trenger det men :P). Hører på musikk mens man jobber, blir kjent med kjempe koshlige nye folk og har det morro :)

  Det jeg liekr best å gjøre er å klippe med kantklipper :D hehe.

                                                Yndlingsjobben ass :P

                                                   og er full av gress etterpå :P

                                                      klippe plener :)                                                            
  Men i fjor gikk det slik da jeg brant meg på potta på den stygge gressklippern. En stor ganske stygg forbrenning..og ødela hele sommeren for meg.. Men det er grodd fint nå :) men er et stort arr fortsatt :P


  MEN ...har også utrolig mye på tapetet denne sommeren og jeg digger det :) jeg skal ikke gjede meg en dag og skal virkelig nyte denne sommeren :D

  Det jeg har på tapetet i sommer er:

  - Gå med venner og kjæresten min :D :D !
  - Skal få med folk til Tusenfryd :D
  - Strikkhopp i Rjukan
  - Skal få mast meg til Liseberg! :P
  - Grillings
  - Bading
  - Soling
  - Båtturer
  - På hytta i kristiansand <3
  - Tilbringe tid med de nydelige bikkjene mine :)
  - Sykle turer og trene
  - Råne litt :P
  - Jobbe :D
  - Is og slush på bryggekanten


  Hm.. dette var det jeg kom på akkurat nå :p  det dukker sikkert opp masse annet og selvfølgelig :) gleder meg til :D

                                             

 • Les mer i arkivet Februar 2013 Juli 2012 Juni 2012
  hits