julieangelita - Er en blid og glad jente på 22 år. Bor sammen med min kjære samboer og vår lille hund. Hovedinteressene mine er hunder/hundetrening, tegning, foto og trening :) Utenom disse tingene er det mye som rører seg i livet mitt, så er bare å følge med ;)
Forside Add meg Om meg Kontakt

Hvem/hva vil DERE at jeg skal tegne? :)Ja jeg lurer rett og slett på hva dere vil jeg skal tegne :) sliter litt med inspirasjon for tiden. Tegning har jeg elsket og vært hobbyen min så lenge jeg huske. Jeg gikk tegning, form og farge på videregående og det er definitift noe jeg vil gå videre med. Så det har gått i alt fra Disney figurer til akt tegning. De siste årene har jeg tatt privat tegne-oppdrag for venner og kjente og syns det er veldig gøy å kunne gi fra meg et resultat som de er strålende fornøyd med :) Jeg tegner mest mennesker og av dyr så tegner jeg hunder og hester, men det er veldig sjeldent.  

 

 

Men det er portrett-tegninger og kjendiser jeg pleier å tegne mest og her prøver jeg meg på Selena Gomez f. eks :)

 


Her er 5 av tegningene fra min lille tegne-portefolio. Håper dere liker de :)

Jeg tar også private oppdrag hvis det er noen som vil ha noe eller noen tegnet til seg :) priser kan diskuteres da eventuelt. Spørs hvilket format tegningen er i osv.

 

Tingen er at jeg skulle gjerne fått en del forslag til hvem kjendis jeg kan tegne :) bare send meg masse ideer og jeg vil jeg vil poste de ferdige tegningene her på bloggen. Er så mye gøyere å tegne når jeg vet noen spør etter akkurat den tegningen av akkurat den personen :) 

Hvem vil DU at jeg skal tegne? :D

 

 

  • Les mer i arkivet Februar 2013 Juli 2012 Juni 2012
    hits