julieangelita - Er en blid og glad jente på 22 år. Bor sammen med min kjære samboer og vår lille hund. Hovedinteressene mine er hunder/hundetrening, tegning, foto og trening :) Utenom disse tingene er det mye som rører seg i livet mitt, så er bare å følge med ;)
Forside Add meg Om meg Kontakt

Det ble så ille ja...Hadde ikke trodd at denne følelsen skulle komme så intenst. Også akkurat i dag. Har mest sannsynlig med å gjøre at jeg hadde det så utrolig bra i helgen, og ikke det vil gi slipp.

Det har vært en sinnsykt solfylt og varm dag i dag, og tankene flyr tilbake til Norge og hva jeg ville ha gjort hvis jeg var hjemme. Jeg ville vært ute å gjort alt det som kan gjøres ute, vært på hytta med familien, vært med bikkjene, jobbet (ja til og med jobben savner jeg), vært med venner som har kommet hjem, vært på sjøen, bada masse og ikke minst gjort alt det her med den nye kjæresten min

Men neida, jeg sitter inne på et rom langt ute på landet i England og prøver å skrive tunge oppgaver og forbereder meg til en heavy eksamen, mens solen steker ute. Selvfølgelig kan jeg sitte ute, noe jeg prøvde, men jeg klarer virkelig ikke konsentrere meg i dag.

Jeg er deppa og irritert på meg selv over å ha booka et slik skole opphold her i den beste tiden på sommeren. Hvorfor i all verden trodde jeg det var en god idé? Jeg var så ivrig etter å få det unnagjort, men det kunne faen meg ikke vært dårligere timing.

Jeg prøver å minne meg selv på hvorfor jeg er her, og ja jeg har gjort det bra så langt, men kan ikke kjenne at det hjelper noe særlig. Bare en mnd igjen. Regner med det blir litt bedre utover, men som sagt trodde jeg ikke at jeg skulle kjenne det så intenst at jeg vil hjem.

 

Noen andre som har noe tips til å deale med hjemlengsel?

 

 • Et herlig besøk  Dagen i dag kan beskrives med 2 ord. Deppa og sliten. Jo dagen på Canine design var lærerik og gøy, men jeg kjente jeg kunne vært mer tilstede. Det blir en dempa steming når kjæresten drar hjem, uten meg. Jeg skal ikke klage, siden jeg er så heldig å hatt besøk av han denne helgen. Han kommer til og med en gang til om 2 uker. Setter så utrolig pris på at han er villig til det <3 Fyren er jo gal, han leide bil og satt seg bak rattet her. For meg er det totalt nekt at jeg kommer til å prøve å kjøre her borte, så jeg er veldig imponert over at han tok den på strak arm og var utrolig flink. Vi fikk opplevd byene Bristol og Bath, mye god mat, nydelige parker og mye gode fine bilveier, æh nei haha.

  Uansett, vi har hatt et par herlige dager sammen, bare oss to, oss to på eventyr i England.   

  Det ble kanskje litt vel seint natt til søndag, så jeg er max redusert og trøtt i dag. Sånn går det når ikke vi klarer å holde kjeft og prater igjennom hele natta.

  Dagen i dag på Canine Design var helt grei. Kjente jeg var trøtt, deppa og ikke altfor motivert, men jeg klarte fint å komme igjennom dagen. Jobbet med en herlig liten Westie Terrier som jeg ikke fikk med meg navnet på. Gjorde ca samme klippen som jeg gjorde på fredag. Siden jeg husket godt hvordan jeg gjorde klippen så lot Lesley meg holde på alene. Dette skulle jeg klare, og jeg gjorde det knall bra. Hun var imponert. Det var gøy. Så det ble en fin avslutning på dagen.

  Kom tilbake på rommet mitt litt senere enn vanlig og slang med på senga. Planen var å ut å sette meg i sola, men ble liggende på magen å kikke igjennom de fine bildene vi tok i løpet av helgen. Så der ble jeg liggende resten av kvelden, kun avbrutt av en kjapp middag. Nå klarer jeg så vidt å holde øynene oppe, så jeg tror jeg kryper under dyna nå. Snakkes dere!

   

  Før klippen og etter   

   

   

 • Mye rart med meg altså!  Har alltid syntes det er gøy å lese andres ?Ting du ikke visste om meg?, så jeg slenger meg på. Vil gjerne høre deres ting også! :)

   

  <3 Jeg snakker alltid med meg selv når jeg er alene, og da snakker jeg på engelsk. Aner ikke hvorfor men slik har det blitt.

   

  <3 Jeg liker egentlig ikke alkohol. Bare effekten det gir meg. Kan sjelden kose meg med det, men jeg jobber med det. Misunner de som virkelig kan ta en øl eller et glass vin bare fordi de vil kose seg og slappe av.

   

  <3 Jeg ble ikke mobbet når jeg var yngre. Jeg var heller den som mobbet. Jeg trodde jeg var bedre enn alle andre og var ledern i gjengen frem til 7 klasse. Frem til den dagen en gutt i B klassen påpekte at jeg var annerledes. Fra den dagen av ble jeg usikker. Over den sommeren fant jeg feil med meg selv overalt og selvtilliten datt fra øverste hylle og ned i kjellern. Å begynne på ny skole i 8 klasse da var helt forjævlig. Der hadde jeg mine 3 værste og ensomme år. At en kan bli så påvirket av noe én gutt sa en gang, helt sprøtt.

    

  <3 Er en stor Mot i Brøstet og Karl og Co fan! Jeg har sett ALLE episodene minst tusen gang siden jeg glad og fornøyd kom hjem med de DVD boksene da jeg var 16. De har vært min bakgrunnsstøy ever since <3 Har hatt de gående på Mac?en 24/7, når jeg har ordnet meg om morran, lagd middag, gjort skolearbeid, pusset tenna, ja hver eneste ledige tid. Hadde jeg kunne gått opp i eksamen i de så ville jeg bestått med toppkarakter!

   

  <3 Jeg sliter med å ta i mot komplimenter. Dersom noen gir meg komplimenter har jeg en tendens til å ikke tro på de. Jeg vet ikke hvorfor, men jeg er sikker på at de sier det kun for å være hyggelig. Det skal sier at jeg verdsetter de positive tilbakemeldingene fra de som står meg nærmest i en mye større grad enn fra ukjente, men likevel føler jeg at jeg tviler på det de sier.

   

  <3 Igjennom hele barndommen gikk jeg mer på 4 bein enn 2. Jeg løp konstant på 4 bein. Foreldrene mine kan virkelig bekrefte dette. Lekte hund, hest, løve og dinosaur. ?Løvenes konge?, ?101 dalmatinere? og ?Lillefot og vennene hans? var filmene å se og etterligne. Holdt faktisk på med det frem til jeg var ca 13-14. Frem det ikke var sosialt akseptert lenger haha. Ahhh good times!

   

  <3 Har en sinnsyk kvise forbi. Det er noe av det jeg får angst av å se på andre. Spesielt på meg selv. Får sjeldent kviser selv, men når jeg først får de får jeg angst og må ha de bort med EN gang. Det blir til at jeg klorer den ?vekk? og ender med et sår. Heller et sår og et arr enn en kvise. Ja jeg er rar.

   

  <3 Hater egentlig at folk påpeker at jeg er lav. Dette er noe jeg virkelig har jobbet med meg selv å akseptere fra jeg var yngre. Pleier som regel å si at jeg virkelig ikke bryr meg lenger og det er så å si sant, men når folk virkelig har behov for å påpeke det, kjenner jeg at komplekset kommer frem igjen. Får ofte høre ?Awww så lav du er haha? Vet de ikke mener noe galt med det, men hva hvis jeg hadde sagt tilbake ?Awww så chubby du er haha? Tror du ikke jeg vet hvor lav jeg er liksom.

   

  <3 Jeg er veldig følsom. Jeg gråter når jeg er sint, redd, glad eller bare av å høre en fin sang eller ser noe fint på tv.

   

  <3 Blir egentlig veldig påvirket av skumle filmer. Jeg sier at jeg ikke gjør det, men jeg gjør det. Jeg får ofte et paranoid øyeblikk av at noe er etter meg når jeg går opp trappa, så jeg spurter opp så fort jeg kan. Skapdørene må være lukket og hvis det er noe i rommet som i mørket får en silhuett av et menneske, så MÅ jeg rette på det til det ikke ser skummelt ut lenger. Er livredd for dukker, speil og gamle ting. Ja det meste som er tatt med i en skrekkfilm har jeg litt angst for. MEN jeg kommer aldri til å stoppe å se slike filmer for jeg elsker å bli skremt haha!

   

      

   

   

 • "Beautiful groom Julie"  Ja når har det virkelig startet!

  Har endelig fått lære det mest basic'e. I går var det helsesjekk av bikkja (super simpelt, men en utrolig viktig del av jobben), riktig bading og føning. Rutiner og teknikker angående dette. Utrolig gøy! Bare allerede nå har jeg utrolig mye kunnskap å ta med meg tilbake til jobben angående pelsstell. Tommel opp!

  I dag fikk jeg ta den elektriske sykkelen og det gikk problemfritt! Haha det må ha sett passe dumt ut med lille meg på den store snodige sykkelen, men en jeg rekker faktisk ned til pedalene og kan sykle som vanlig på den så den funker superbra. Får slenge med et bilde av den en gang. Virkelig et syn for øyet den der altså!

  Min aller første klipp ventet i dag og jeg var super spent. Jeg fikk utdelt "Bramble", en herlig liten Border terrier jente. Badet, fønet og klippet henne. Herregud så gøy det var! Var sikker på jeg kom til å få utdelt en golden retriever eller noe, da de er visst det enkleste å groome, men neida jeg får en Border terrier! Fikk litt hetta, men fikk hele tiden veiledning angående klippe teknikk og hvordan kroppen, bena og skulle klippes. Border terriere skal som regel nappes, men siden hun her er sterilisert så blir pelsen annerledes og skal klippes. Hodet var det vanskeligste. Det skal ha et spesielt utseende med øyenbryn med litt lengde og sjegget deres skal være fyldig i en spesiell form. Problemet var også at hun nå var drit lei av å ha stått på det bordet et par timer og ikke likte å bli tatt i ansiktet haha, men jeg fikk det til så jeg ble fornøyd. Da jeg var ferdig husket jeg hvordan det var å være frisør. Etter en dag på jobb og komme hjem og har hårrester over alt, og på steder man ikke bør få hårrester! Eneste som føles bedre her er at dette er rester etter en søt herlig skapning og ikke sjegg og hårrester etter en gammal mann, uuggghh!

  Akkurat nå ligger jeg å slapper av på senga. Først nå jeg kjenner hvor kjørt jeg er etter denne dagen.

  Fikk en liten opptur i stad da jeg kikket på den oppsummeringen jeg fikk med meg rett før jeg dro. En vurdering av det jeg har gjort i dag, så jeg kan følge med på utviklingen min. Visste ikke at vi fikk det en gang jeg, så det var gøy når jeg så hvor mye bra det sto. "Lovely neat clipping", "very good teqnique". "Lonely finish on legs", bare for å nevne noe.

  Likte spesielt det som sto på slutten på Other Comments; "Beautiful groom Julie, you have really taken it today. You must have a natural talent." Hu skrøt mye når jeg holdt på men det var da veldig da haha. Det er morro å høre! :) Får litt flashback fra da jeg gikk på frisør skolen. Fikk høre akkurat det samme den første dagen jeg klippa min første klipp der og. Den kan jeg godt leve på resten av dagen :)

  Vi får se hva Noreen har å servere til middag i dag. Var kanskje ikke så dumt å nevne i forveien at jeg elsket pasta, for til nå har jeg fått herlige pastaretter til middag :) og herlige bær som kommer fra gården her til dessert. Jeg klager ikke!

  Gleder meg sinnsykt til i morra, snakkes!

  Blogger fra mobil appen her så det vlir bare tull med bilder og tekst slik jeg vil. Bare surr!

 • Endelig fremme!  Da har jeg klart å komme meg igjennom første dag. Veldig fornøyd!

  Avreisen i går kunne ikke gått bedre faktisk. Bortsett fra å si hade til fineste kjæresten, så gikk turen veldig bra og fort. Hadde sete ved vinduet på flyet og det var veldig gøy da jeg så Skien og Porsgrunn veldig tydelig da vi fløy over. Halve morroa når jeg flyr er å følge med på nedstigningen og holde seg fast når landingen skjer, men denne gangen fikk jeg nesten hjertestopp av å bråvåkne i det landa på bakken. Han skvatt ganske bra han ved siden av meg og lo litt haha. Jeg hadde visst sovnet gjennom hele turen og det var deilig siden det ble bare 3 timer søvn den natta.  Gatwick er flyplassen sin altså. Lett å finne frem, hente bagasjen og fant en restaurant hvor jeg kunne spise og vente på toget mitt. Der ble det en time med en god bok og en nydelig burger og et stort glass cola.

  Toget var right on time og jeg så frem til et par koselige timer med lydbok og fin utsikt. Byttet tog i Reading og kom til slutt frem til Castle Cary station. Typisk at det er helt på slutten av turen min når jeg er super sliten og lei at omstendighetene ikke hadde lyst å samarbeide. Et trappe helvete ventet på meg og koffertene og jeg trodde jeg skulle dø! Heldigvis fantes det i allefall ett menneske som så hvor mye jeg slet og hjalp meg resten av trappene, så takknemlig!
  Ble hentet av Noreen hun jeg skal bo hos og hun lo litt av meg når hun så den lille jenta med en nesten like stor koffert og en koffert til haha.
  Et koselig hus, nydelig hage og utsikt var det vi ankom til. Utsikten fra rommet mitt er rett ut på jordet med geiter, høns og hester. Hun har 3 nydelig hunder her også og alle dyrene hun har er rescue animals. Herlig alle sammen. Jeg kan virkelig komme til å trives her!
  Tok kvelden med en gang jeg kom og hadde en lang og god natt søvn.

  Våknet uthvilt og spent i dag. Første "skoledag"ventet og jeg fikk en herlig frokost og skyss til salongen hvor kursene holdes. Canine Design. Verdens herligste dame møter meg og jeg kjenner jeg liker henne med en gang! Får mye informasjon og hefter som jeg skal gå igjennom under oppholdet her. Info om oppgaver, innleveringer og eksamen. Fikk omvisning i salongen også og det var veldig gøy å se de elevene som allerede har kommet langt i kurset hvordan de jobbet med bikkjene. Sto å observerte og det kriblet i fingrene. Kan ikke vente med å starte selv!
  Denne dagen ble altså bare en info dag og diverse så jeg kunne gå tidligere, og godt var det for jeg hadde selvfølgelig klart å få urinveisinfeksjon, igjen, så jeg ville bare helst hjem og surmule og ha smerter alene. Jeg er selvfølgelig alltid forbredt, så jeg tok litt medisiner da jeg kom hjem og la meg og sov helt til kl 18. Ble vekket av Noreen som ville si at middagen er servert om en halvtime. Allerede da følte jeg med bedre og jeg fikk en herlig Lasagne middag med jorbær og fløte til dessert.


  Under oppholdet her skal jeg sykle til salongen, så Noreen ga meg en kjapp innføring i den elektriske sykkelen hennes og jeg fikk tatt meg en prøvetur. Fascinerende og veldig gøy! Så nå er jeg forbredt og klar for uka som kommer. Det kan bare bli bedre dette. Nå er det natta tid og jeg er stup trøtt, så jeg tror jeg kaller dette en dag. Snakkes dere!

   

   

   

   

 • Pakke pakke!  Hei dere! Bloggen er nyåpnet og nå det tid for nye eventyr for min del. Å ta sjangser som denne er jeg vel egentlig ikke så kjent for, men jeg gjør det likevel. Jeg vender nemlig nesen mot England denne sommeren! Canine Design Acedemy Of Grooming er skolen jeg skal gå på de neste ukene. Et intensivt kurs over 5 uker på den beste Grooming skolen i landet. Hundefrisør et mye mye større fag og yrke enn her i norge, så når jeg først skal saste på dette så vil jeg lære av de beste!

  Det blir en super spennende opplevelse og jeg gleder meg enormt! Veldig hyggelig om dere vil følge meg på denne reisen :)

    • Les mer i arkivet Juni 2015 Februar 2013 Juli 2012
  hits