julieangelita - Er en blid og glad jente på 22 år. Bor sammen med min kjære samboer og vår lille hund. Hovedinteressene mine er hunder/hundetrening, tegning, foto og trening :) Utenom disse tingene er det mye som rører seg i livet mitt, så er bare å følge med ;)
Forside Add meg Om meg Kontakt

Funker eller funker ikke? :)Hei!

Da fikk jeg endelig til et blogginlegg jeg da. Det tok sin tid. Det har skjedd mye i det siste og jeg har jobbet en del, så det med å få til de tegningen jeg skulle få til gikk ikke som planlagt. Det eneste jeg har fått småtegnet litt er ideen til min nye tattovering. Ellers så ser det veldig mørkt og støvete ut i tegneskuffen. 

Det har vært noen travle uker og det mest "spennende" som har skjedd er vel at jeg plutselig har fått rødt hår. Det var ikke helt planlagt, siden det gikk fra "brune-litt røde striper" til myee røde striper (all over).  Fikk bakoversveis da jeg så meg i speilet etter skyllinga, men det funka. Frisøren gjorde det veldig fint :) Er litt opp og ned om jeg liker det eller ikke fortsatt :P Jeg har aldri villet gjøre noe mer med håret mitt enn med noen få brune striper her og der, så syntes det var en litt vel for stor forandring, men er fornøyd, iallefall 80% av tia :)

 I sola er det litt for rødt syntes jeg :P 

Men ellers inne er  fargen litt mer dempet, da liker jeg det best :)))

Hva syntes dere?

 

Ha en fin lørdagskveld videre :)

  

  • Les mer i arkivet Februar 2013 Juli 2012 Juni 2012
    hits