julieangelita - Er en blid og glad jente på 22 år. Bor sammen med min kjære samboer og vår lille hund. Hovedinteressene mine er hunder/hundetrening, tegning, foto og trening :) Utenom disse tingene er det mye som rører seg i livet mitt, så er bare å følge med ;)
Forside Add meg Om meg Kontakt

En laang uke igjen!En uke igjen. Når jeg tenker meg om har tiden gått utrolig fort, men samtidig utrolig treigt.

Den første uken tenkte jeg, "herregud jeg skal være her i en hel mnd?!". Jeg fikk litt panikk da ja.

Nå sitter jeg her da og venter på at de neste dagene skal snegle seg avgårde. De kommer ikke til å gå så veldig fort kjenner jeg. Lørdagen og søndagen min skal bli brukt på lesing, og bare lesing. Vi snakker to skriftlige eksamener til uka og to permer jeg må pugge til da. Jeg er så ekstremt sliten nå kjenner jeg.

Til tross for det er jeg er super glad jeg har kommet meg igjennom de praktiske eksamenene med glans. Den siste var i går og da Kelly vurderte klippen min var det med ordene "Aww Perfect! Beautiful! Well done!" Etterfulgt av en high five haha. Veldig gøy! Tina (hu andre lærern min) sa også i dag at "you groom like a pro already, it's crazy. I can tell you to do everything and you do it perfect".

Det føles veldig veldig bra det gjør det, men de siste dagene har vært enormt tunge og humøret mitt har vært som en berg og dalbane.

Jeg er såå nærme til å komme hjem, jeg er lei av å bo som en gjest, jeg er drit lei å bo i en koffert, frustrert av å lese til eksamen og jeg er sliten generelt. Også er det en del ting som jeg ikke skal nevne her, men vil bare at disse dagene her skal gå fort som f@?n. Holde ut til tirsdag. Da er det en spesiell person som kan hjelpe meg å komme gjennom de siste dagene her og ta meg med hjem <3

Jeg kan klare dette her! "Julie er best" right? ^^. Hihi

Slenger med noen bilder av den siste uka :)

Snakkes :)

 • Blogg uten internett = dårlig stemning  Jeg er kanskje litt ivrig med den internetten her så jeg har nå fått et forsiktig forbud mot å bruke nettet her. Det fungerer litt dårlig å blogge da egentlig. Så vi får se hva jeg får til å blogge fremover nå den siste uken. Jeg får være litt sneaky å lure ut et innlegg litt når det passer :)

  Helgen som var kan ikke beskrives annet enn perfekt på alle måter og jeg kan ikke vente med å snart komme hjem <3 noe utrolig bra er i vente og jeg kjenner at den siste innspurten på skolen nå blir lett!

  Jeg bestod med glans på klippeprøven i dag og de var mektig imponert av arbeidet mitt! Så selvtilliten og humøret er på topp for øyeblikket :)

  Jeg bare slenger ut litt bilder fra den siste tiden jeg nå altså. Av arbeidnde jeg har gjort på skolen og diverse. Så har dere noe å se på :) nå er det rett opp på rommet å sove! Trøtt som F@?N hehe!

  Snakkes!

 • Dear Teenage Self  Hei du! Ja du! Det er bare meg, eller deg i fra fremtiden. 

  Jeg ser du er 14 år, har kommet hjem fra nok en kjip dag på skolen. Du ligger på sofaen og ser på tv, med tårer i øynene og trøstespiser potetgull som vanlig. Det hjelper ikke kjære deg, det kan virke sånn, men det gjør det virkelig ikke. Legg den fra deg, gå å ring mamma og spør om hun kan komme tidligere hjem fra jobb. Du har å fortelle henne hvordan du egentlig har det. Da mener jeg alt.

  Fortell henne at du sitter alene i gangen på skolen i friminuttene fordi ingen andre vil være med deg. Fortell henne at du skulker. Fortell henne at du gråter om nettene. Fortell at det store kuttet på armen din ikke kom fra at du klatret i trærne, men at du lagde det selv. Fortell at du føler det så sterkt at du ikke er bra nok og har et sterkt ønske om å være tynnere. Fortell henne det begynnende hatet du har til din egen kropp nå!

   Hadde du gjort det på dette tidspunktet så hadde du mest sannsynlig spart oss for mye i fremtiden. Det er i denne alderen jeg har funnet ut at her kunne noe blitt gjort annerledes, hvis jeg sa i fra. Du sier i fra om skolen og ensomheten neste år, men selvhatet du har til egen kropp nå vil bare bli større. Det kommer frem senere enn det burde gjort, og innen da har du gjort noe med det, du finner dine egne måter å få fullført de på. Du vil juge dine nærmeste opp i ansiktet daglig. Du kommer til å bli enormt sliten av å holde den fasaden over lengre tid.

  Det vil påvirke hverdagen din i dine 3 år på videregående, og like mye etter. Det vil ødelegge folkehøgskoleåret ditt og 2 store studiemuligheter. Du ender på et 4 år langt opphold spiseenheten i Tønsberg, med innleggelse 2 ganger. Du ender opp med sosial angst og ikke tør å ut i jobb.

   Jeg sier dette til deg nå og jeg vil du skal tenke over om det er værdt det å gå slik du gjør nå.

  Til dags dato påvirker dette meg fortsatt, 11 år senere , i en ganske mindre grad selvfølgelig, men du kunne ha redusert disse årene mye tror jeg. Hvis du bare kan få ut fingern og snakke med de rundt deg! Ja jeg kjenner meg litt irritert på deg nå.

   Men vet du hva, nå skal jeg ikke være helt negativ. Det vil skje bra ting i livet ditt også. Du vil se at familien din er der alltid, mer enn du noen gang vil kunne gjengjelde. Vær flinkere til å fortelle dem det! ikke ta de for gitt.

  Du vil få noen herlige venner som er glad i deg for den du er. Ikke som de du trodde du hadde på barneskolen. Jeg snakker veldig gode nære venner. Du vil finne på mye sprell med de alle sammen. Du vil bli introdusert for alkohol, fester og gutter. Husk bare å drikk med måte Julie! Det er ikke fullt så moro å tørke spyet etter folk haha. Det var bare i starten da, du lærer veldig fort hva du tåler. Når vi er inne på det så trenger du ikke gi etter for gruppepresset å prøve røyk når den tid kommer. Det ender bare med at du fest røyker i senere tid som jeg gjør nå. Kunne godt vært foruten den følesen at røyk er godt innimellom.

  De guttene jeg snakker om er bare tull å bruke tid på. Du vil skjønne hva jeg mener når du ser de. Ja det er gøy med oppmerksomhet, men de ender bare med å såre deg.

   Nå skal jeg ikke røpe for mye av det som har skjedd deg til nå. Det jeg kan si er at den hunden du ønsker deg, den vil du få. De vennene du alltid håpte å finne, vil du få.

  Du vil finne kjærligheten også, til slutt. Du må innom et par blindveier, men du vil finne den.

   Hvis du bare kan se den fine jenta jeg ser, bak den usikkerheten. Prøv å bare vær deg selv. Du er deg. Du er langt i fra feit. Hello, jeg har sett bilder av deg fra den tiden og du har absolutt ikke noe å bekymre deg for. Du har fått litt hofter og pupper, so what, skal jeg si deg hvorfor, fordi du er i ferd med å bli kvinne. Den kroppen du hadde og vil så innmari tilbake til er et barns kropp. Du sier du absolutt ikke vil ha pupper hva?. Tro meg du kommer til å føle at de ikke ble store nok haha.

  Jeg ser videre en nydelig liten jente som kan få til akkurat det hun selv vil, hvis hun bare tør. Du får hele tiden høre hvor morsom du er av folk som kjenner deg. Spill på det. Du er en sprudlende og livlig jente. Rett deg opp, se folk i øynene og snakk litt høyere. Åpne deg til folk, vis dem hvem du er og vær stolt av deg selv. De vil skinne igjennom.

   Det vil bli bedre. Mye bedre. Nå snakker jeg fra mitt ståsted for øyeblikket, og jeg har troen på at ting kan bli perfekt nå. Det føles så bra akkurat nå. Er derfor jeg sier det så sikkert. Du vil lære deg å bli komfortabel med deg selv. Det vil ta tid og det vil være mange nedturer, men du vil klare å komme deg opp igjen.

   

  Jeg vet du er sta og ikke vil ta i mot råd fra meg, men nå siden jeg har din fulle oppmerksomhet gir jeg deg det uansett.

   

  Hilsen deg <3

   

   

   

   

   

   

   


   

   

   

   

   

 • Someone who changed your life  Forandret livet mitt ? Den var dyp. Hm. Ja da blir det er dypt svar. Det ville vært feil å ikke nevne mamma og pappa i dette innlegget her så jeg gjør det først. Hvor ville jeg vært hvis ikke ble adoptert? Sikkert adoptert vekk et annet sted i verden, men jeg kunne også har levd mine første år på barnehjemmet i Quito. Da vi var der borte så jeg hvordan ting kunne vært og hvor heldig jeg er. Jeg var bare 14 år og tok alt for gitt, så det gikk ikke inn på meg i den grad jeg tenker det burde gjort. Uansett er jeg utrolig takknemlig den dag i dag over at "skjebnen" eller tilfeldighetene som jeg liker å kalle det, førte meg hit til Norge og til den fineste familien! <3

  Nå var det hovedsakelig én person jeg ville dedikere dette innlegget til. En stor ting å forandre livet til et menneske, men på hennes egen lille måte kan jeg si at hun har gjort det for meg på en måte. Nemlig min fineste venninne <3 
  Karina ja, kjenner jeg smiler bare jeg nevner henne. Hvor skal jeg begynne. Vi kom frem til for litt siden at vi har 10 år jubileum i år! I 10 år har jeg kjent denne herlige jenta. Helt utrolig! 
  Jeg tror jeg har det med det å finne mine nærmeste etter en lang stund å "vite" om hverandre, men ikke tenker noe særlig over det, for så å plutselig ta kontakt og BAM!, bli so close. Karina og jeg gikk i samme klasse i nesten 3 år uten at vi sa noe særlig til hverandre.
  Det skjedde først da jeg fikk bli med de i deres hytte på skulle klasseturen i 10 klasse. Det var er utrolig morro tur og jeg følte endelig at jeg kunne være meg selv med noen. Var hovedsakelig Karina jeg var mest med frem til sommerferien begynte og vi ikke så noe mer til hverandre.
  Gleden var derfor stor når jeg fikk vite at hu og jeg kom i samme klasse på første videregående den høsten også. Deretter gikk det bare slag i slag. Etter å være sammen hver dag i gjennom hele videregående så blir det et tett bånd.

  Wow hvor mye den jenta har lært meg og så mye morro vi har det når vi er sammen!
  Vi kan virkelig snakke om alt. Det fine med Karina er at hu er så sinnsykt ærlig og rett fram. Av og til kan det bli litt for direkte, men det er en bra ting og. Hun vil aldri juge for deg i allefall. Ser jeg dust ut i dette antrekket så får jeg vite det, eller oppfører jeg meg idiotisk så får jeg høre det.

  Jo, og det beste er at hun lærte meg å elske brownies! Haha og sjokolade!  

  Når jeg først ble kjent med henne så var jeg ganske misunnelig husker jeg. Hun var en så omgjengelig og søt person som alle likte fort. Å være i hennes nærvær gjorde at jeg ville bli som henne. Høres litt dumt ut, men jeg ville virkelig lære av hennes gode kvaliteter. 
  Jeg husker meg selv som veldig egosentrisk på den tia. Jeg var super sjenert, ikke en god lytter, var naturlig skeptisk og pessimistisk til alt før jeg møtte henne. 
  Hun har påvikeret meg enormt og jeg føler virkelig at jeg har blitt en bedre versjon av meg selv etter å ha vært venninne med henne så lenge. Hun har gitt meg selvtillitt, et bredt smil,  

  Hun er bare et herlig vesen som jeg ser veldig opp til. Hun er målbevisst, over gjennomsnittet positiv, sprudlende, en utrolig god lytter, dønn ærlig og en tvers igjennom god person! <3

  Hun er en helt unik person og hun er virkelig en helt fantastisk jente som er verdt å beholde som en bestevenn <3

    • 8 ways to win my heart  1. Gi komplimenter: Jeg skjønner ikke at jeg er pen, før du sier det. Jeg vet ikke om jeg har kledd meg fint i dag, før du sier det. Jeg vet faktisk ikke om du liker meg eller ikke, før du sier det. Jeg trenger å høre fine ting fra deg. Kan aldri få for mye av komplimenter, det gjør virkelig dagen min! :)

      

  1. Huske viktige ting: At du husker viktige datoer og begivenheter er en ting, men bare det at du viser at du har lyttet til det jeg har sagt. Jeg ser på meg selv som en god lytter og det er viktig for meg at du viser at du er det og.

   

  1. Komme godt overens med familien min: Du kan godt kalle de svigemors drøm. Være en jeg kan ha med hjem til middag og føle at jeg kan slappe av. Det vil bety enormt for meg hvis du glir inn i familien min uten problemer fra begynnelsen av. Mitt forhold til mine foreldre er så nært at det må også kunne være det for deg. Det samme gjelder mine små hunder som også er en del av pakken som følger med meg. Elsker de deg, så er det fullt mulig at jeg kan gjøre det samme!

   

  1. Like interesser: Å ha en del like interesser er selvfølgelig en viktig del for meg. Å kunne ha mye begge to elsker å gjøre og skape minner sammen betyr mye.

   

  1. Være morsom og ha selvironi: Dersom en gutt ikke har selvironi, klarer jeg ikke føle meg komfortabel rundt han. Jeg er generelt veldig tullete av meg, og da kan stemningen lett bli akward dersom du ikke er tullete tilbake. Selvironi er gull, det viser både selvsikkerhet og humor på én gang! Du må også til en viss grad være så barnslig at du kan være stolt av det, det er nemlig jeg!

   

  1. Lage mat: Du burde kunne lage mat! Den letteste veien til en manns hjerte går gjennom magen. Det gjelder meg også. Du må ikke være en gourmet kokk og masse fancy greier, men du burde kunne sette over poteter uten problemer. En mangelvare hos de fleste unkarer er nettopp dette å kunne lage noe annet en grandiosa virker det som. Så imponerer du meg med en velsmakende middag, er jeg din.

   

  7. Være gentleman: Vet ikke om jeg er veldig old fashion av meg, men du kommer langt ved å være en real gentleman. En som åpner døren for meg, betaler hvis han ber meg med ut, gi meg blomster, spiser pent, som aldri går foran meg, ofrer jakka eller sitteplassen for meg og generelt er fokusert på at jeg skal ha det bra. Dette viser ikke bare at du respekterer meg, men en generell respekt for kvinne-kjønnet i seg selv, og DET er positivt, det!

   

  8. Vis meg kjærlighet og godhet. Fortell meg at du er glad i meg, kyss meg, holdt rundt meg. Tør også å gjøre dette foran andre.

  Vis at du vil ha meg, ta vare på meg, få meg til å føle meg trygg og vis at du ikke kommer til å forsvinne. Du må ikke bare like meg på mitt beste, men også på mitt værste.

   Og viktigst: Vis at du er verdt det

   

   

   

     

   

   

  <3

   

   

   

   

   

   

   

   

   

 • 3 songs you want to dedicate to someone in your life  Det er når du finner en sang som beskriver ditt liv eller følelser pefekt, det er da de blir min favoritt sang. Disse tre er noen av de jeg kan relatere enormt til.

   

   De første jeg vil dedikere en sang til er min kjære mamma. The Best day av Taylor Swift er en nydelig sang fra datter til mor. Teksten er skremmende lik mitt eget liv. Elsker den sangen ,bare herlig <3  Den andre sangen jeg vil "dedikere" til en person akkurat nå er til ex'en min. Hadde en anelse hvem 2 av sangene skulle være til, men lurte på hva den tredje skulle være. Da jeg scrollet igjennom sangene mine fant jeg en sang jeg ikke har hørt på lenge. Har alltid syntes denne sangen er trist, men nå kunne jeg relatere til den mye mer enn den har gjort før. 

   

  Til slutt er det sangen som beskriver på en prikk hva jeg føler akkurat nå om akkurat denne personen. 
  Hva annet er det si? Den går på repeat om dagen for å si det sånn. 
  Til Kjæresten min ^^  hihi

  <3
  Det var dagens challenge og i morgen kommer det mer :)
 • Treningstøy = selvtillit  Hva er det med treningstøy som gjør at så fort man får det på seg, så øker selvtilliten med en gang. Er ikke til å legge sjul på at alle har dager hvor en ikke føler seg like fin eller fresh. I dag var dagen hvor jeg følte det slik. Å ha noe som gjør at selvtilitten øker et par hakk er veldig herlig. Det er trening og treningstøy for meg. Derfor var det herlig å få på seg det og rett ut å løpe.

   

  Følte meg så bra at det ble en liten fotoshoot av det hehe. Vi snakkes!

   

  Whoops sølemerker på buksa :P
  Hva gjør dere for å føle dere bra på en ellers trist dag?

   

 • 7 Days Challenge  Jepp, siden jeg vet at jeg ikke kommer til å orke å gjøre dette i 30 dager slik den "ordentlige" utfordringen er, så gjør jeg det i bare 7 dager. Funker det vel? Ingen som har sagt noe annet vel :)

  Så 7 Days Challenge'n min ser slik ut:

  1. 30 random things about yourself

  2. 3 songs you want to dedicate to someone in your life

  3. 8 ways to win your heart

  4. Someone who changed your life

  5. Write a letter to your teenage self

  6. How have you changed the past 2 years?

  7. Tell us 5 places you want to visit and why

  Så, vi starter i dag, altså lørdag. Er søndag egentlig i følge klokka, men siden jeg var litt treig med å få dette innlegget ut før kl ble 24 så er det fortsatt lørdag for meg hehe.

  Så vi kjører på!

  30 random ting om meg

  - Går i joggebukser mer enn noe annet plagg

  - Har en angst mot rosa ting

  - Har 10 par forskjellige converse sko

  - Er livredd for E.T

  - Har angst mot smør under smørepålegg

  - Har et skjult talent i pistol skyting

  - Digger å se på trash tv

  - Hadde aldri farget håret før i 2012 og har siden da har håret vært lilla, rødt, blått, for å nevne noe.

  - Jukset alt for mye på prøver på videregående

  - Fikk sølvdusken i russetia (50 knuter)

  - Har har 6 tatoveringer.

  - Har vært idiot å drukket og kjørt

  - Blir veldig fort betatt av personer men har bare vært skikkelig forelsket 2 ganger i livet mitt.

  - Synger alltid og danser hele tiden når jeg er alene

  - Er utrolig flink til å ta vare på ting jeg ikke trenger

  - Begynte ikke å like sjokoldade før jeg var 16-17, og smakte brownies for første gang da. (!)

  - Det værste noen kan be meg å gjøre er å holde en tale foran en mengde mennesker

  - Min første barneforelskelse var i Nils (Sven Nordin) i Mot i brøstet. Da var jeg 5-6 år.

  - Fra jeg var 6- 13 år har jeg spilt inn mange timer med masse rart på kassett, hvor jeg til har mitt egene show og synger haha!

  - Jeg er super romantisk av meg

  - Er usedvanlig dårlig i kortspill

  - Gråt over å ikke kunne se ut som Hilary duff eller Olsen tvillingene når jeg var ca 14 år.

  - Hater å gå med skjørt

  - "Kuk" var det første stygge ordet jeg lærte (av broren min). Var 5 år.

  - Elsker smeltet ost så mye at jeg skjærer meg en del osteskiver og slenger de i mikroen for å så momse det. Digg men rart.

  - Bet sinnsykt negler frem til jeg var 13. Takk og pris! Det er så ekkelt.

  - har uvanen å tygge meg på innsiden av kinnet

  - Elsker å momse tomatsuppe pulver (nam!)

  - Har jeg først dilla på en sang er den på replay non stop i flere uker..

  - Har vunnet 3 konkurranser i mitt liv og vunnet; en Black Eyed Peas konsert i London, et Kamera og en halv gris (haha!).

  Det var ukas første challenge :) en ny en kommer i morgen (i dag) hehe!

 • #Frilørdag  Lørdan har kommet og jeg har ingenting på tapetet. Eller jo jeg har jo selvfølgelig de skriftlige oppgavene jeg må gjøre hengende over meg, men annet enn det så har jeg tenkt å ta dagen med ro.

  Eller ro og ro, jeg har veldig lyst å ut å ta meg en lang joggetur, det er alt for lenge siden! Det er et ganske fint joggevær her i dag og, dempet, litt overskyet og varmt. Noreen spurte i går om jeg ville hjelpe litt til med geitene her og det skal jeg selvfølgelig. Skulle da bare mangle.

  Vi får se hva dagen bringer og jeg håper å få lest litt til eksamen min også, selv om jeg fant ut at det ikke er før den 23 juli, så må jeg nok prøve å få lest litt før det og ikke bare noen få dager før. Vi får se! Kanskje det er en bra film på tv i kveld. Var så sinnsykt klar for en god film i går, men den eneste filmen som gikk i går kveld var The Hobbit og den er det uaktuelt at jeg ser på en 20" tv altså, når jeg kan se den hjemme på 100" lerretet mitt hjemme haha. Så vi satser på noe virkelig kos i kveld. Har spart Pringles potetgullet mitt til i dag og haha. Vi snakkes!

 • Fin fredag!  Denne helgen kom overraskende fort! Begynte ganske kjipt, men tok seg fort opp. Var overraskende blid i da jeg våknet. Har kanskje med en telefonsamtale med en viss person i går kveld hehe. Så det har vært en fin dag i dag.

  Jobbet med Misty i dag, en herlig Spaniel blanding som var en drøm å klippe. Har sjelden vært borti snillere og rolige vesen enn henne. Hun nøt enormt å bli vasket. Bare datt bakover og bare ba meg om å vaske henne på magen. Klarte halvveis å ta bilde av henne. Helt herlig!

   

   

   

      Brukte stor maskin over nesten hele kroppen. Er litt vanskelig, for hvis du ikke holder maskinen i den riktige vinkelen så får du veldig synlige hakk i pelsen, så er ikke bare bare. Det gøyeste er å bare rake av det første på den ene siden, for så ser hu ganske snodig ut haha.

  Ellers så er det bare å blende inn det resterende med tynne saksa, klippe hodet og forme potene. Er der jeg er flinkest. Av en eller annen grunn fascinerer det meg og har alltid syntes det er det gøyeste. Ironisk nok er det det jeg får mest skryt av og her. Perfeksjonisten jeg er så er det de mest detaljerte tingene jeg elsker å jobbe med. Gi meg en Puddel og jeg vil naile det! I starten av denne uka fikk jeg bare jobbe med hunder som bare skulle shaves all over og bare det. Hvor ble det av utfordringen? Ikke noe fin klipping, ingenting, men men.

     Misty ble jevn og fin til slutt og jeg koste meg i dag.

     Fikk til og med tatt et bilde av meg selv på vei hjem. Var visst en bil bak meg da jeg tok bilde, så litt flaut da de smilte til meg når de kjørte forbi haha.

   Her forresten bildet jeg lovet av den flotte elektriske sykkelen jeg sykler frem og tilbake hver dag. Den er jævli tung å sykle, men den er litt søt da. Kommer meg fra A-B så jeg skal ikke klage.

     Se forrsten hvem som alltid hilser meg velkommen når jeg kommer hjem :) Lille Tessa, hu er så herlig!

   

  Fikk kjøpt meg mitt eget utstyr i dag også. Endelig slipper jeg å låne utstyr. Bli kjent med eget utstyr og finne feelingen med det.

  Grunnpakken inneholdt;

  • Søt bag
  • Blade Spray
  • Forskjellige extention til maskin klipperne
  • 4 skjære blader til maskin
  • 2 børster
  • En anti floke spray
  • Kam
  • Et sett med effileringssaks, Detalje saks og rette saks.

   

  Skulle også inneholde selve maskin klippern, men den er herfra så da må jeg knote med sånn overføringsstøpsel sak hjemme, så jeg droppa den og kjøper den hjemme.

     Mine egne fine sakser! <3

  Dette lover bra! I kveld tar jeg fri fra alt annet og bare skal slappe av og se på tv og momse på sjokolade cookies som jeg kjøpte på bakeriet i dag og jordbær. (!) nam! 

  Vi sjåast! :)

 • Bildedryss  Stedet jeg gjerne skulle vært akkurat nå er Ålo. Et lite sted utenfor Kristiansand som vi har  hytta vår. Der jeg har vært hver sommer så lenge jeg kan huske, og før det. En herlig plass med utrolig mange fine minner med familien. Her har jeg brukt maaange timer på å fiske krabber fra brygga, bygget sandlott, bada og kost meg.

  Kan ikke tenke meg et bedre sted å tilbringe sommeren. Sette garn, fiske, gå på lange turer med bikkjene og bare kunne slappe helt av. Et herlig sted for bikkjene også å gå løse hele tiden. De nyter stedet minst like mye som oss.

   

  Tankene flyr hit i dag

  Gleder meg til å komme ned hit en tur når jeg setter foten på norsk jord om et par uker! :)

 • Klump i halsen <3  Noe som slo meg her i dag var at å være her hvor hverdagen involverer hunder har gjort at jeg ikke har savnet mine egne hunder i den grad som jeg vanligvis pleier. Å være vekk fra mine små har alltid følt enormt tomt og stille, men her får jeg tilfredsstilt det daglige behovet jeg har for en firbent i løpet av dagen. Tar meg selv i å kose litt mer enn vanlig på de hundene jeg jobber med, som om de var mine egne. De kan ikke sammenlignes med de samme herlige fjesene som møter meg når jeg står opp eller kommer hjem da.

   Har alltid visst at jeg ville ha mine egne hunder når jeg ble "voksen" og gleden var stor da jeg endelig hadde spart til en hund, en som bare var min (og min daværende samboer). Simba var noe av det søteste vi noen gang har sett og vår store stolthet. Samme følte vi da Lilo kom 2 år senere. så for oss at de kom vi til å ha sammen til de ble gamle. Selv om vi sa de var våres har de alltid vært mine. Jeg kjøpte de og står dermed i mitt navn, og jeg har fulgt de opp så å si alene på grunn av omstendighetene. Vi har siden dag en vært enige om at hvis det skjedde noe mellom oss, så er det jeg som tar de med meg. Det ble dessverre slik og.

  Det har vært en overgang for de tror jeg. De begge hadde et enormt tett "pappa" forhold til han. Til nå har det føltes vondt for meg å forestille meg hvordan de føler det. Tenker oftere på det enn jeg vil. Jeg vet virkelig ikke hvordan de føler det. Venter de fortsatt på at han skal komme inn døra hjemme? Jeg føler jeg har revet dem fra pappan deres, men samtidig er det en fjern tanke å tenke. Man kan vel si at de "bare" er hunder og ikke tenker sånn, men de kan føle savn like mye som oss liker jeg å tenke.

  Uansett ser de ut til å klare seg bra for tiden så jeg prøver å ikke tenke for mye på det. De koser seg hos mine foreldre hjemme i Norge og jeg får oppdateringer om at de koser seg masse, og det er en beroligende følelse. Bare de ikke glemmer meg. 

   Det som er en herlig ting å nevne er de to har fått en så fin kontakt så fort med den nye fine personen i mitt liv. Det rører meg enormt å se de sammen. Lilo er helt i hundre rundt han og Simba nusser han som en gal, og det pleier han sjeldent å gjøre på folk. Et herlig syn å se <3 Han vet hvor mye disse to betyr for meg, og inkluderer de mer enn jeg noen gang hadde håpet. Elsker det!

   
  Nå kom det store savnet etter de kjenner jeg. Får klump i halsen av å skrive dette, men de har gitt så utrolig mye glede og hjulpet meg igjennom mer enn de vil noen gang vite. Kan ikke beskrive hvor mye de betyr mye for meg <3

   

   

 • Godt humør av teori, går det ann?  I dag har jeg vært enormt flink! Startet dagen med et smil etter en lang god natt søvn. Jeg har fått tenkt litt og jeg fant tilbake gnisten over hvorfor jeg er her. Utrolig at jeg fikk til det over en natt søvn, men det gjorde jeg.

  Har vært en dag med bare teori og forberedelse til eksamen om ikke så lenge. Er ganske vanskelig stoff, men alt makes sence til en viss grad. Dette er noe jeg interesserer meg super mye om så det går helt fint så langt.

   Har vært en helt kanon varm dag her i dag, så jeg satt meg faktisk inn. Det var helt umulig å være ute uten å dø. Fått gjort mer enn jeg hadde tenkt på oppgaven min og er stor fornøyd!

   

     Men nå er det kvelden kjenner jeg og jeg får ta å lese litt på senga til jeg sovner inn. Snakkes!

   

 • Les mer i arkivet Juli 2015 Juni 2015 Februar 2013
  hits